MUSIIKKITOTEEMIN KORONATIEDOTE 17.3.2020 | Musiikkitoteemi
17.03.2020

MUSIIKKITOTEEMIN KORONATIEDOTE 17.3.2020

Musiikkikoulu Musiikkitoteemin lähiopetus on peruttu 18.3. – 13.4. Kaikki henkilökohtainen opetus toteutetaan etäopetuksena tai vaihtoehtoisesti kesällä, jos opettajan kanssa niin sovitaan. Tiistain 17.3. tunnit voidaan järjestää sovitun mukaisesti myös lähiopetuksena. On hyvä varautua myös siihen, että kielto laajenee koskemaan koko kevätlukukautta ja pääsemme takaisin arkeen vasta syksyllä 2020. Kevään oppilaskonsertit on peruttu, kuten myös kaikki ryhmäopetus.

Valtioneuvosto suosittaa, että […] taiteen perusopetuksen järjestäjät ryhtyvät kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi turvaten samalla mahdollisimman hyvin opetuksen […]  järjestämisen, opintojen ja tutkintojen suorittamisen sekä opiskelijavalintojen toteuttamisen.

Koulujen ja liikuntaharrastusten sulkiessa ovensa, nousee musiikin harrastamisen merkitys mielestäni entistä tärkeämpään rooliin arjen rikastuttajana. Ehkäpä nyt on hyvä kuunnella enemmän omaa suosikkimusiikkia ja syventää tuntemusta harrastamaansa soittimeen. Opettajamme antavat mielellään oppimista tukevia kuunteluvinkkejä.

Tsemppiä ja jaksamista kaikille näissä poikkeusoloissa!

Tomi Tolvanen, rehtori
Musiikkkikoulu Musiikkitoteemi
Email: info@musiikkitoteemi.fi
Puh: 044 5633 949