SOITONOPETUSTA AMMATTITAIDOLLA

Tervetuloa osaavaan oppiin yksin tai kaverin kanssa, ikään tai osaamiseen katsomatta. Mukaan pääsee läpi vuoden ilman pääsykokeita. Musiikkikoulu Musiikkitoteemi antaa taiteen perusopetusta yleisen oppimäärän mukaan useassa eri toimipisteessä Tampereella.

Musiikkitoteemin opetuksessa ensisijalla on oppilas, oli kyseessä lapsi, nuori tai aikuinen. Koko henkilökuntamme edustaa osaavaa ja positiivista soitonohjausta. Lähtökohtana on jokaisen soittajan tarpeet ja erityispiirteet huomiova opetus, yhteisöllisyys ja toimiminen osana vireää Tamperetta ja Pirkanmaata. Jokaisella oppilaalla on yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua opetukseen ja kehittää taitojaan omien valmiuksiensa mukaisesti.

Jokainen voi haastaa itsensä oppilaskonserteissa, jotka ovat turvallisia hetkiä harjoitella esiintymistä. Musiikkitoteemi tekee yhteistyötä muun muassa Tampere Guitar Festival kanssa. Sen tarjoamat kesäkurssit, työpajat ja luennot ovat oiva lisäoptio harrastamiseen. Musiikkitoteemi on musiikkiharrastuksen alkumetrien lisäksi myös mainio paikka valmistautua pääsykokeisiin laajan oppimäärän opintoihin tai ammattiopintoihin.

Lue lisää opetussuunnitelmastamme (2018)

LUKUVUOSI 2019 - 2020

♪ Syyslukukausi alkaa 19.8.2019 (ei syyslomaviikolla 42)
♪ Kevätlukukausi alkaa 6.1.2020 (ei talvilomaviikolla 9)
♪ Vekaraorkesteri ja Muskarit starttaavat hieman myöhemmin, uusia ryhmiä perustetaan mahdollisuuksien mukaan myös kesken kautta

Opetusta ei järjestetä lomaviikoilla 9 ja 42, ellei opettajan kanssa ole toisin sovittu. Lukukausi päättyy kun sovittu määrä tunteja on pidetty, kuitenkin ennen joulu- ja kesätaukoa.

TULEVIA TAPAHTUMIA

♪ Rokkaava Joulukonsertti Ma 9.12.2019 klo 18, Pub Kujakolli
♪ Akustinen Joulukonsertti Ti 10.12.2019 klo 17.30 Mahdollisuuksien tila

♪ Rokkaava Kevätkonsertti Ma 20.4.2020 klo 18
♪ Akustinen Kevätkonsertti Ti 21.4.2020 klo 18

Vapaa pääsy

Ilmoittautuminen SOITTO- JA LAULUOPINTOIHIN

1) Ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella

Valitse soitintoiveesi tai ilmoittaudu olemassaoleviin ryhmiin: ilmoittaudu Eepoksessa
Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä henkilökohtaisen tunnin ajankohdan sopimiseksi.
Ryhmäopetuksessa saavu paikalle ilmoitettuna ajankohtana.

2) Tarvittaessa ota yhteyttä

♪ info [at] musiikkitoteemi.fi
♪ 044 5633 949, Tomi Tolvanen