yhteys

Toimipisteet ovat avoinna pääsääntöisesti sopimuksen mukaan. Ohikulkumatkalla voit toki kokeilla onneasi soittamalla ovikelloa!

Musiikkikoulu Musiikkitoteemi, Toteemipuoti ja toimisto

Selininkatu 5
33240 Tampere

Riento Guitars -OUTLET-myymälä

Lukonmäenkatu 2C, Tampere

Paikalla myös laukkuja ja kieliä sekä valikoima nuotteja ja tarvikkeita, sovittaessa myös kaikki tuotteet Toteemipuodin valikoimasta.

Yhteydenotot

Tomi Tolvanen
044 5633 949
info [at] musiikkitoteemi.fi

Sijainnit

Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereen Pispalassa, Tahmelan liikekeskuksessa (K-kaupan ja Pub Kujakollin yläkerrassa). Pysäköintitilaa löytyy Selininkadulta ja liikekeskuksen pihasta. Paikalle pääsee kätevästi myös TKL:n bussilla nro 10. Lähin pysäkki "2016 Hirvikatu" sijaitsee aivan liikekeskuksen edessä. Keskustorilta matkaa kertyy 2,5 km. Riento Guitarsin toimipiste, josta saa edullisia outlet-tuotteita sekä myös joitain Toteemipuodin tuotteita, sijaitse Lukonmäessä.

Huom: jos olet tulossa asioimaan luonamme, sovithan tapaamisesta etukäteen! Voit toki pistäytyä ja pirauttaa ovikelloa milloin vain kulmilla kulkiessasi. Tapaaminen onnistuu joustavasti, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Yritys

Musiikkitoteemi on vuodesta 2004 toiminut musiikin monialayritys. Yrityksen keskisimpiä toimintamuotoja ovat Tampereella taiteen perusopetusta antava musiikkikoulu ja Pispala-Tahmelan alueella sijaitseva Toteemipuoti, joka palvelee myös verkossa niin Suomeen kuin ulkomaille. Pispalan toimitilassa toimivan musiikkikoulun tiloja vuokrataan myös kokous- ja juhlakäyttöön. Musiikkitoteemi toimii maahantuojana muun muassa klassisille kitaroille, nuoteille ja musiikkitarvikkeille, sekä toteuttaa kustannustoimintaa aputoiminimellä Totem Music. Musiikkitoteemi on Lens Resonance System® ja  Riento® Guitars -tuotemerkkien omistaja sekä Riento-kitaroiden valmistaja vuodesta 2022 lähtien. Musiikkitoteemi ja Tomi Tolvanen valittiin Pispala-Pyynikin Yrittäjien Vuoden Yrittäjäksi vuonna 2015.

Y-tunnus: 1926428-4

LASKUTUS

Arvoisa yhteistyökumppanimme

Emme ota enää vastaan paperisia tai sähköpostilaskuja. Voit lähettää joko suoraan aidon verkkolaskun tai skannauspalveluun sähköisen tai paperisen laskun.
Pyydä verkkolaskutietomme tai katso ne osoitteesta verkkolaskuosoite.fi

Ilmoittaudu oppilaaksi Eepoksessa
Katso muskari- ja vekararyhmien ajat Eepoksesta