Vekaraorkesteri lapsille

Vekarabändi lapsille

Vekarabändi ei kokoonnu lukuvuonna 2022– 2023

Toimipiste
♪ Tahmela (Selininkatu 5, katso kartta)

Mukaan pääsee pitkin vuotta. Helpointa on aloittaa uusi ryhmä esimerkiksi valmiilla kaveriporukalla, mutta joka kevät ja syksy alkaa myös uusia ryhmiä. Ryhmien minimikoko on kaksi oppilasta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveesi!

sisältö

Onnistu, innostu ja opi – Vekaraorkesteri on uudenlainen tapa helppoon ja hauskaan musiikin oppimiseen. Orkesterissa soitetaan pääasiallisesti Vekara-soittimilla, mutta myös muihin soittimiin tutustutaan tekemisen tiimellyksessä. Soittamiseen pääsee käsiksi heti.

TAVOITTEET

Vekarabändi on lapsille suunnattu matalan kynnyksen bändimuskari tai bändikoulu, jossa yhdistyvät niin ohjattu bändisoitto, muskari kuin soitintutustuminen. Aikaisempaa osaamista ei tarvita eikä soitinvalinnastakaan tarvitse olla vielä varma – ideana ensivaiheessa on vaihdella instrumenttia ja tutustua erityisesti kitaran, basson ja rumpujen soittoon. Soittoon pääsee heti käsiksi helpposoittoisten Vekarasoitinten avulla. Yhdessä soittamalla on helppo innostua elinikäiselle musiikkimatkalle. Pääajatuksena on sytyttää ja vahvistaa kipinää soittoharrastukseen yhdessä tekemisen, soittamisen ja leikkimisen keinoin. Tämän jälkeen on helppo siirtyä jatkamaan Musiikkitoteemin henkilökohtaisille soittotunneille.

Ilmoittaudu oppilaaksi Eepoksessa
Katso muskari- ja vekararyhmien ajat Eepoksesta