Vekara-perhe

VEKARASOITTIMET

Vekarasoittimet ovat mukava tapa aloittaa musiikkiharrastus ja bändiopetus. Helposti lähestyttävät soittimet ovat omiaan sytyttämään soittamisen ilon yhdessä tekemisen ja kokemisen avulla. Vekaraorkesterin voikin luonnehtia sijoittuvan perinteisen muskarin ja bändikoulun välimaastoon.

Mitä ovat Vekarasoittimet?
Lapsille kehitetyt laadukkaat Vekarasoittimet ovat tamperelaisen soitinrakentaja Harri Kauppilan käsialaa ja 100 % kotimaista käsityötä. Soitinperheeseen kuuluu kitara, basso ja rummut. Vekara® on rekisteröity tavaramerkki.

Kitaran ja basson otelaudan kätevä värikoodi auttaa hahmottamaan otelautaa ja helpottaa soittoa, mutta soitto onnistuu myös ilman niitä. Innovatiivisen rakenteensa ansiosta soittimet soveltuvat niin vasen- kuin oikeakätisille. Rumpusettiä voi soittaa samanaikaisesti yksi tai kaksi soittajaa. Bändiopetuksessa mukaan voi vaivatta liittää mitä vain muita soittimia, joita on saatavilla – kokoonpanoissa ja kappalevalinnoissa vain mielikuvitus on rajana. Soittimien värit ovat iloisia ja lapsisoittajia silmällä pitäen valittuja. Voit valita mieleisesi värit neljästä raikkaasta vaihtoehdosta.

Vekara-Soittimet

Laadukkaat soittimet säilyttävät arvonsa pitkään ja niillä on 10 vuoden valmistajan takuu.

VEKARA-KITARA
Vekara-kitara on helposti lähestyttävä ja erittäin hyvin käteen istuva kolmikielinen kitara. Käytettävästä virityksestä riippuen duurisointu tulee yhdellä sormella ja säestäminen on helppoa. Melodiasoitto onnistuu kuten perinteisellä kitaralla.

VEKARA-BASSO
Vekara-bassossa on vain yksi kieli. Tämä helpottaa soittamisen alkuun pääsemistä ja keskittymistä iloiseen yhteissoittoon. Bassossa on samainen värikoodi kuin kitarassa, joka helpottaa yhteisen sävelen löytymistä.

VEKARA-RUMMUT
Erinomaisten säätömahdollisuuksien ansiosta rummut soveltuvat kaikenkokoisten soitettavaksi. Pikkurummun ja pellit voi kääntää myös toisinpäin, jolloin soittajia voi olla kaksi samanaikaisesti – toinen soittaa jaloilla, toinen käsin.

Vekara-värikartta

Vekara-värikartasta näet suuntaa-antavasti Vekaravärit. Huomaa, että luonnossa sävyt ovat hieman erilaisia kuin näytöllä.

tiedustelut JA MYYNTI

Oletko kiinnostunut aloittamaan Vekaraopetuksen? Ota yhteyttä:

Tomi Tolvanen, Musiikkitoteemi
info [at] musiikkitoteemi.fi
044 5633 949

Linkit:

>> Vekara-soittimet verkkokaupassa

>> Tutustu Vekaraorkeriopetukseen Musiikkitoteemissa