Musiikkileikkikoulu

VarhaiskaSvatus

Tässä lyhyt esittely siitä, kuinka Musiikkitoteemin musiikin varhaiskasvatus Tampereella jakautuu:

♪ Muskari

♪ Vekarabändi

♪ Soitinkaruselli

Muskari

Muskarin idea on tarjota lapsille sekä heidän vanhemmilleen kokemuksia ja elämyksiä musiikin parissa. Tavoitteena on herättää lapsen kiinnostusta musiikkia kohtaan. Kaikki alle kouluikäset ovat tervetulleita!

Lue lisää muskarista

Vekarabändi

Vekarabändiin voi tulla suoraan tai muutaman muskarikauden jälkeen. Toimintaa voisi kuvailla myös bändimuskariksi, mutta lasten toiveesta kutsumme sitä bändiksi. Vekarabändissä tutustutaan eri soittimiin yhdessä tehden ja leikkien. Soittimista keskiössä ovat Vekarasoittimet (kitara, basso ja rummut), joiden lisäksi tutustutaan myös muihin soittimiin – kaikki saavat soittaa kaikkia soittimia. Tavoitteena on herättää ja syventää lapsen kiinnostusta musiikkia kohtaan ja kartoittaa, mikä olisi lapselle se oma ja rakas soitin.

Lue lisää Vekarabändistä

Soitinkaruselli

Soitinkaruselliin voi osallistua suoraan taikka muskarin tai Vekarabändin jälkeen. Karusellin, eli soitintutusmisjakson, aikana tutustutaan eri soittimiin niiden solististen opettajien johdolla 20 tai 30 minuutin mittaisilla henkilökohtaisilla tunneilla. Tavoitteena on, että lapsi pääsee tutustumaan syvemmin eri soittimiin ja löytää kiinnostavimman soittimen ennen varsinaisiin opintoihin siirtymistä. Soitinkaruselliin voivat osallistua kaiken ikäiset omaa instrumenttiaan etsivät soittajan alut. Kertamäärä on räätälöitävissä toiveiden mukaisesti.

Lue lisää soitinkarusellista

Ilmoittaudu oppilaaksi Eepoksessa
Katso muskari- ja vekararyhmien ajat Eepoksesta