Uutiset


ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODELLE 2018-2019 ON KÄYNNISSÄ

[24.7.2018] Ilmoittaudu nyt mukaan syksyn soittotunneille. Tarjolla tälle lukuvuodelle on aiemmilta vuosilta tutut akustinen ja sähkökitara, ukulele, piano, rummut ja lyömäsoittimet sekä lapsille suunnattu Vekaraorkesteri. Jos et ole varma mitä soitinta soittaa tai haluat pientä sparrausta soittoosi, voit osallistua myös edullisille lyhytkursseille.

Lue lisääLYHYTKURSSEJA KEVÄÄLLÄ 2018

[21.4.2018] Haluatko tutustua soittoharrastukseen keväällä 2018? Järjestämme edullisia lyhytkursseja Vekaraorkesteriin, kitaraan ja rumpuihin toukokuun aikana.

Tutustumispaketit
• Pienryhmässä: 3 x 45 min (2-4 hlö) 65 €/hlö
• Henkilökohtainen opetus: 3 x 45 min 118 € (ajankohta sopimuksen mukaan)
• Rekisteröinti veloituksetta

AKUSTINEN JA SÄHKÖKITARA, Jarkko Ruohotie
Maanantaisin ja tiistaisin Juhannukseen saakka
• Ajankohta ja kesto sovitaan erikseen

PIANO, Tero Kaario
Tiistaisin, myös kesällä
• Henkilökohtainen tunti, aika sovitaan erikseen

AKUSTINEN JA SÄHKÖKITARA, Kai Korteila
Torstaisin 3.5. - 17.5. - 24.5.
• klo 16: alle 10-vuotiaiden ryhmä
• klo 17: yli 10-vuotiaiden ryhmä
• Muita aikoja ja soolotunteja kysynnän mukaan

VEKARAORKESTERI JA RUMMUT, Leena Nousiainen
Perjantaisin 4.5. - 11.5. – 18.5. – 25.5.
• klo 17: alle 10-vuotiaiden ryhmä
• Muita aikoja ja soolotunteja kysynnän mukaan

Lue lisääePassi ja Smartum käyvät maksuvälineinä

[27.12.2017] Maksuvälineenä käy nyt myös ePassi sekä Smartumin kulttuurisetelit. ePassissa on kätevä ominaisuus maksaa myös yksittäisiä tunteja tai lyhytkursseja lukukausimaksun lisäksi. Maksaminen tapahtuu puhelinsovelluksella tai soittamalla palvelunumeroon. Kysy lisää henkilökunnaltamme!VERKKOKAUPPA UUSIUTUI

[8.12.2017] Kitaristin verkkokauppamme uusiutui. Käytössämme on nyt nykyaikainen Vilkas-verkkokauppa, jonka ansiosta tuotteiden selaaminen ja etsiminen on vaivatonta, niin suomeksi kuin englanniksi. Myös maksutavat uudistuivat nykyaikaisten verkkopankkipainikkeiden myötä. Toimitustapoja on valittavissa useita – lähetyskulut määräytyvät tuotteen painon mukaan, eli entisestä poiketen tuotteiden hinnat ovat noutohintoja eikä niihin sisälly toimituskuluja. Tämä säästää ostajan rahaa, erityisesti kun kyseessä on usean tuotteen tilauksesta. Myös tuotevalikoima on kasvanut – käy kurkkaamassa miltä uusi kauppamme näyttää ja pitää sisällään!

Tutustu uuteen kauppaammeSyksyn 2017 konsertit

Syyslukukauden 2017 konsertit lähestyvät - tervetuloa soittamaan ja kuuntelemaan! Vapaa pääsy.

♪ Perinteinen Joulukonsertti ti 28.11.2017 klo 18 – Tahmelan liikekeskus, Musiikkitoteemin viereinen liiketila
♪ Rokkaava Joulukonsertti ma 11.12.2017 klo 18 – Pub Kujakolli, Tahmelan viertotie 2MONIPUOLISIA LYHYTKURSSEJA

Tarjolla on nyt myös monipuolisia lyhytkursseja sähkökitaralle ja näppäilykitaralle. Opetus joko henkilökohtaisesti tai ryhmässä. Edulliset 2 x 45 min kurssit. Lue lisääESITTÄYDYMME PUISTOFIESTASSA SU 13.8.2017

Musiikkikoulu Musiikkitoteemi esittelee toimintaansa Hämeenpuiston Puistofiestassa sunnuntaina 13.8. klo 11-16. Osastomme sijaitsee melko lähellä pääkirjasto Metsoa. Tervetuloa jutulle ja tutustumaan toimintaamme!ILMOITTAUDU NYT LUKUVUODELLE 2017 - 2018


Uusien oppilaiden ilmoittautuminen tulevalle lukuvuodelle on nyt käynnissä. Varaa paikasi ajoissa, sillä monet oppiaineemme ovat hyvin suosittuja. Opetus alkaa elokuun lopulla toimipisteestä riippuen joko 21.8. tai 28.8. alkavalla viikolla. Etusija tunteja sovittaessa on jatkavilla oppilailla, joihin otetaan automaattisesti yhteyttä elokuun aikana opettajan toimesta.

Lue lisää vaihtoehdoistaMusiikkikouluun uusi piano-opettaja

[17.1.2017] Musiikkikoulussamme aloitti keväällä 2017 uusi piano-opettaja Susanna Waldén. Susanna on valmistunut vuonna 2011 Metropolia AMK:sta musiikkipedagogiksi ja opettanut useita vuosia. Musiikkitoteemissa Susanna opettaa Aleksanterin koululla. Tervetuloa taloon!

Lue lisääKitarakoodi starttaa Pispalassa

[9.1.2017] Kitarapedagogi Jarkko Ruohotien kehittelemä ja luotsaama Kitarakoodi™ starttaa Pispalan toimipisteessämme. Metodin avulla opitaan hyödyntämään tehokkaasti seitsemää eri asteikkoa, eli moodia, koko otelaudan alueella. Kurssi on suunnattu niin ammattilaisille kuin soittoonsa vakavasti suhtautuville harrastelijoille, sekä kaikille, jotka haluavat kehittää tietojaan ja taitojaan soolokitaristina.
Lue lisää« Edelliset 10